Fairy'nin içeriğine göz atın!

Fairy'nin içeriğine göz atın!

 

Evinizde kullandığınız ürün alışverişlerinde bilinçli seçimler yapabilmenize yardımcı olmak için, ürün bileşenlerini yayınlıyoruz. Lütfen Fairy ürünlerinizde bulunan bileşenleri daha detaylı inceleyin. Fairy’nin kullanım amacına uygun olarak güvenli olduğu kapsamlı değerlendirilmeler ile kesinleştirilmiştir.


Fairy içeriği

 

Kalın olarak işaretlenmiş bileşenler, gelişmiş ürün avantajları sağlayan Fairy Premium ürünlerine özgüdür.


Fairy Sürdürülebilirlik
 


* Bu yüzey aktif madde grubu, aynı sınıf ve güvenlik profiline sahip moleküller içerebilir, Pareth Sülfat ve Alkil Sülfat gibi.

** Ürünlerimizde kullanılan parfümlerin belirli bileşenleri paket üzerinde etiketlenmiştir. Fairy ürün çeşidine bağlı olarak Limonene, Linalool, Hexyl Cinnamal, Amyl Cinnamal, Geraniol, Citronellol vb. belirli parfüm bileşenleri için lütfen ürün etiketlerine bakın. Tüm parfüm hammaddelerimiz IFRA (Uluslararası Parfüm Birliği) standartlarını karşılar veya aşar.

Etiketler: fairy, bulaşık deterjanı
Kasım 15, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Alışveriş deneyiminizi geliştirmek, hizmetlerimizi sunmak, müşterilerin hizmetlerimizi nasıl kullandığını anlayarak iyileştirmeler yapabilmek ve ilgi alanlarına göre özelleştirilmiş reklamlar da dahil olmak üzere reklamları gösterebilmek için çerezler ve benzeri araçları kullanmaktayız. Onaylı üçüncü taraflar da bu araçları, reklam gösterimimizle bağlantılı olarak kullanır.